Інгредієнти:
►Яйце куряче - 3 шт ►Молоко - 2 ст.л ►Лист салату ►Оливки без кісточки ►Слабосолона сьомга ►Соняшникова олія
Приготування:
В мисці змішаємо яйця, молоко і маленьку щіпку солі. (Солити багато не рекомендується, так як буде солона риба і оливки). Отже, віночком змішуємо яйця і молоко до однорідності. Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо трохи олії і відразу виливаємо суміш. Вогонь зменшуємо до мінімуму, і накриваємо омлет кришкою. Через 1,5-2 хвилини вогонь вимикаємо зовсім, і залишаємо омлет не знімаючи кришки. Сьомгу нарізаємо на тоненькі смужки довжиною приблизно 3 см, а оливки (або маслини) ріжемо на четвертинки. Тепер нарізаємо на смужки лист салату і омлет. На кожну смужку омлету викладаємо нарізані салат, сьомгу і оливки. Все це загорнути у вигляді рулету і скріпляти шпажками або зубочистками.
bon appetit:)
|