Інгредієнти (2 порції):
►4 довгих скибочки бекону ►1 невелика помідора ►1 ст.л. свіжої петрушки (нерубаної) ►4 яйця ►Сіль та перець за смаком
Приготування:
На невеликому вогні розігріваємо суху сковороду. Кладемо бекон і смажимо до коричневого кольору. Знімаємо з сковороди. Даємо охолонути.
Помідору нарізаємо на маленькі кубики. Кладемо в форми для запікання ( приблизно 250 мл кожна). Остиглий бекон рубаємо на дрібні кусочки і теж кладемо в формочки. Додаємо зелень і розбиваємо по 2 яйця. Солимо та перчимо. Ставимо в розігріту до 200°С духовку і запікаємо, поки яйця не схопляться, близько 10-15 хвилин.
Подаємо гарячими. bon appetit:)
|