Понеділок, 25.11.2024, 10:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з яєць

Запечені яйця з беконом і помідорами


Інгредієнти (2 порції):

►4 довгих скибочки бекону
►1 невелика помідора
►1 ст.л. свіжої петрушки (нерубаної)
►4 яйця
►Сіль та перець за смаком


Приготування:

На невеликому вогні розігріваємо суху сковороду. Кладемо бекон і смажимо до коричневого кольору. Знімаємо з сковороди. Даємо охолонути.

Помідору нарізаємо на маленькі кубики. Кладемо в форми для запікання ( приблизно 250 мл кожна). Остиглий бекон рубаємо на дрібні кусочки і теж кладемо в формочки. Додаємо зелень і розбиваємо по 2 яйця. Солимо та перчимо.
Ставимо в розігріту до 200°С духовку і запікаємо, поки яйця не схопляться, близько 10-15 хвилин.

Подаємо гарячими.

bon appetit:)



Категорія: Страви з яєць | Додав: unknown (13.05.2012)
Переглядів: 869 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Посуд для чайної церемонії
Бананово-полуничний коктейль
Журавлино-гранатовий шорль
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Трюфелі
Фінська уха
Вареники з сиром
Салат з мандаринів і креветок
Котлета по-Київськи
Апельсинові цукати в шоколаді
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua