|
Бізе з кавовою начинкою
Інгредієнти:
Яйця - 5 шт (5 яєчних білків і 5 яєчних жовтків) Цукор - 290 г Какао-порошок - 2 чайні ложки Кава (розчинна) - 2 чайні ложки Вершкове масло (несолоне) - 110 г
Приготування:
1. Збийте яєчні білки з 170 г цукру до отримання густої піни.
2. Візьміть кондитерський шприц і з його допомогою фігурно викладіть на протвінь збиті білки. Випікайте білки протягом 10 хвилин при температурі 130 градусів. Після зменшіть температуру духовки до 100 градусів і випікайте ще 50 хвилин.
3. Далі змішайте яєчні білки з цукром, що залишився і поставте на водяну баню.
|
Категорія: Безе | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 1150
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|