Четвер, 02.05.2024, 21:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Безе

Бізе з кавовою начинкою



Інгредієнти:

Яйця - 5 шт (5 яєчних білків і 5 яєчних жовтків)
Цукор - 290 г
Какао-порошок - 2 чайні ложки
Кава (розчинна) - 2 чайні ложки
Вершкове масло (несолоне) - 110 г


Приготування:

1.
Збийте яєчні білки з 170 г цукру до отримання густої піни.



2. Візьміть кондитерський шприц і з його допомогою фігурно викладіть на протвінь збиті білки. Випікайте білки протягом 10 хвилин при температурі 130 градусів. Після зменшіть температуру духовки до 100 градусів і випікайте ще 50 хвилин.



3. Далі змішайте яєчні білки з цукром, що залишився і поставте на водяну баню.



4. Збийте до загустіння (на водяній бані).
5.
Додайте кави і какао-порошок. Гарненько перемішайте. Це і буде вашою начинкою.



6. Знову ж за допомогою кондитерського шприца викладаємо кавову начинку другим шаром.



7. Потім поверх (третій шаром) викладіть бізе.

bon appetit:)



Категорія: Безе | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 1118 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Горбуша запечена в духовці
Салат з курки по-китайськи
Тости на сніданок
Салат з курячої печінки та овочів
Солянка збірна м'ясна
Банановий коктейль з морозивом
Заварні пончики
Желе "Розбите скло"
Солянка
Ароматне масло з травами
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua