Інгредієнти:
►Оливкова олія - 40 мл ►Яловича вирізка - 400 гр ►Сіль - ? ч.л. ►Перець духмяний - 4 шт. ►Цибуля ріпчаста (100г) - 1 шт. ►Часник зубчики - 1 шт. ►Чебрець - 5 гр. ►Шампіньйони - 125 гр ►Вершки (30-33%) - 30 мл ►Яйце - 2 шт. ►Борошно пшеничне - 70 гр. ►Молоко - 100 мл ►Шніт-цибуля 10 г ►Сіль морська - ? ч.л. ►Пармська шинка - 50 г ►Тісто листкове бездріжджове - 150 г
Приготування:
Нагрійте оливкову олію в сковороді з товстим дном, вирізку посоліть і поперчіть. Обсмажте яловичину по хвилині з кожного боку. Заберіть зі сковороди. В цю ж олію додайте цибулю, часник, чебрець і обсмажте 3-4 хвилини на середньому вогні. Додайте гриби, потім вершки і трохи підтушіть. Остудіть. Приготуйте млинці. Змішайте яйця з борошном. Додайте молоко, шніт-цибулю і сіль. Нагрійте сковороду для млинців діаметром 20-23 см. Випікати млинці як звичайно. Млинці повинні охолонути. Покласти млинець на кілька шарів прозорої харчової плівки, на нього - шинку, гриби і вирізку. Загорнути в млинець, відрізати зайве, загорнути у плівку і залишити в холодильнику на годину. Через годину зняти плівку, блін повинен тримати форму. Помістити його в центр листа листкового тіста, змастити жовтком і защипнути кінці тіста. Перевернути скріпленими кінцями вниз і поставити в холодильник на 15 хвилин. Перед випічкою зробити насічки кінчиком ножа і змастити жовтком. Випікати в верхньому відділі духовки 15 хвилин при температурі 180°С.
bon appetit:)
|