Вівторок, 26.11.2024, 04:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Веллінгтон з яловичиною


Інгредієнти:

►Оливкова олія - 40 мл
►Яловича вирізка - 400 гр
►Сіль - ? ч.л.
►Перець духмяний - 4 шт.
►Цибуля ріпчаста (100г) - 1 шт.
►Часник зубчики - 1 шт.
►Чебрець - 5 гр.
►Шампіньйони - 125 гр
►Вершки (30-33%) - 30 мл
►Яйце - 2 шт.
►Борошно пшеничне - 70 гр.
►Молоко - 100 мл
►Шніт-цибуля 10 г
►Сіль морська - ? ч.л.
►Пармська шинка - 50 г
►Тісто листкове бездріжджове - 150 г


Приготування:

Нагрійте оливкову олію в сковороді з товстим дном, вирізку посоліть і поперчіть. Обсмажте яловичину по хвилині з кожного боку. Заберіть зі сковороди. В цю ж олію додайте цибулю, часник, чебрець і обсмажте 3-4 хвилини на середньому вогні. Додайте гриби, потім вершки і трохи підтушіть. Остудіть.
Приготуйте млинці. Змішайте яйця з борошном. Додайте молоко, шніт-цибулю і сіль. Нагрійте сковороду для млинців діаметром 20-23 см. Випікати млинці як звичайно. Млинці повинні охолонути. Покласти млинець на кілька шарів прозорої харчової плівки, на нього - шинку, гриби і вирізку. Загорнути в млинець, відрізати зайве, загорнути у плівку і залишити в холодильнику на годину.
Через годину зняти плівку, блін повинен тримати форму. Помістити його в центр листа листкового тіста, змастити жовтком і защипнути кінці тіста. Перевернути скріпленими кінцями вниз і поставити в холодильник на 15 хвилин.
Перед випічкою зробити насічки кінчиком ножа і змастити жовтком. Випікати в верхньому відділі духовки 15 хвилин при температурі 180°С.

bon appetit:)



Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 834 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чіпси з лаваша з сиром
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Гречані млинці
Мокка фрапучіно
Шоколадна паннакотта
Імбирні пряники
Сніданок для закоханих
Курка з соусом Теріякі
Мармелад з смородини
Біляші
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua