Інгредієнти:
►Куряче філе - 500 гр. ►Яйце куряче - 1 шт. ►Борошно кукурудзяне - 50 гр. ►Сіль - ½ ч.л. ►Перець чилі мелений - ¼ ч.л. ►Олія для фритюру - 500 мл. ►Перець солодкий зелений - 1 шт. ►Помідори Черрі - 100 гр.
Приготування:
З курячого філе зробіть фарш за допомогою блендера. Додайте у фарш яйце та перемішайте. Додайте кукурудзяну муку (1 ст. л.), сіль і трохи чилі. Перемішайте. На посипаній борошном поверхні скатайте кульки розміром трохи більше волоського горіха. Для кожної кульки треба брати 1 чайну ложку суміші. У сотейнику розігрійте олію для фритюру. Занурюйте туди кульки невеликими порціями (5-7 штук) і смажте до світло-золотистого кольору приблизно 3 хвилин. Готові крокети виймайте шумівкою і викладіть на паперовий рушник або серветку, щоб видалити зайвий жир. Таким чином приготуйте крокети з усього фаршу. Перець наріжте квадратиками розміром приблизно з крокет. Вимийте і підсушіть помідори черрі. Нанизуйте крокети на дерев'яні шпажки вперемішку з овочами. Їсти крокети краще відразу, поки вони теплі.
bon appetit:)
|