Неділя, 15.06.2025, 22:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

Курячий бульйон з потрухами



Інгредієнти:

►курячий бульйон - 250 г
►курячі серця - відварні, 50 г
►жовток - 1 шт.
►часник - 1 зубчик
►Лавровий лист - 1 шт.
►пряна трав'яна сіль - за смаком
►петрушка - для прикраси


Приготування:

У готовий курячий бульйон додати роздавлений зубчик часнику і лавровий лист і трохи прогріти.
Додати в бульйон відварені курячі серця і проварити все разом протягом 5 хвилин.
Приправити бульйон пряною сіллю за смаком.
Відокремити жовток від білка. Жовток покласти в бульйон і проварити 2 хвилини.
Подати бульйон із зеленню. Страва готова!

bon appetit:)


Категорія: Бульйони | Додав: unknown (26.01.2013)
Переглядів: 954 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Бостонської кремовий торт
Варення-желе з чорної смородини
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Чікен Нагетс
Томати у сухому вині на зиму
Журавлинний морс
Рисовий пудинг
Лазанья з сьомгою
Курка по-грецьки
Какао
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua