|
Рисовий пудинг
Інгредієнти:
1 ст. готової рисової розсипчастої каші 3 ст. л. цукру 2 ст. молока 2-3 ст . л. вершкового масла 3-4 яйця 0,5 ч. л. кориці Тертий шоколад - для прикраси.
Приготування:
Яйця збийте з цукром в густу піну. Потім кашу залийте холодним молоком і збитими яйцями. Форми для запікання змастіть маслом і злегка посипте цукром. Розкладіть суміш по формах, поставте на водяну баню і готуйте 15-20 хвилин. Готовий пудинг злегка остудіть, посипте корицею і тертим шоколадом.
bon appetit:)
|
Категорія: Десерти | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 921
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|