Гарячий шоколад по-італійськи
Інгредієнти:
►3 столових ложки какао ►1,5 столових ложки цукру ►1,5 склянки молока ►1 столова ложка кукурудзяного крохмалю Приготування:
1. Змішуємо какао із цукром, потім заливаємо молоком і ставимо каструлю на тихий вогонь і не забуваємо помішувати. Розчиняємо крохмаль в 2-х столових ложках молока і поступово додаємо до основної маси, готуємо, поки консистенція не стане нагадувати сметану. 2 . Шоколад готовий! Виливаємо його в кухоль, за бажанням можна додати збитих вершків.)
bon appetit:)
|
Категорія: Шоколад | Додав: unknown (23.03.2012)
|
Переглядів: 966
| Рейтинг: 0.0/0 |
|