П`ятниця, 03.05.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Шоколад

Гарячий шоколад по-італійськи




Інгредієнти:

►3 столових ложки какао
►1,5 столових ложки цукру
►1,5 склянки молока
►1 столова ложка кукурудзяного крохмалю

Приготування:

1
. Змішуємо какао із цукром, потім заливаємо молоком і ставимо каструлю на тихий вогонь і не забуваємо помішувати. Розчиняємо крохмаль в 2-х столових ложках молока і поступово додаємо до основної маси, готуємо, поки консистенція не стане нагадувати сметану.
2
. Шоколад готовий! Виливаємо його в кухоль, за бажанням можна додати збитих вершків
.)

bon appetit:)



Категорія: Шоколад | Додав: unknown (23.03.2012)
Переглядів: 966 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Овочевий міні-омлет з шинкою і сиром
Соус "Бешамель"
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Посуд для чайної церемонії
Курячі котлети з сиром
Салат з мандаринів і креветок
Салат "Меркурій"
Десерт "Квітка в горщику"
Салат з ананасом і курячою грудкою
Млинці шоколадні
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua