П`ятниця, 22.11.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Куряче філе, запечене з сиром і беконом


Інгредієнти (1 порція):

►Філе курячої грудки
►Твердий сир - приблизно 25 гр.
►Спеції за смаком
►Бекон - 5 смужок (+ / - залежно від ширини смужок)


Приготування:

Візьміть філе і зробіть збоку надріз, щоб вийшло подібне на "кишеньку". В "кишеньку" покладіть нарізаний сир, потім трохи спецій. Щоб сир не витікав, можна краї акуратно скріпити зубочисткою.
Натріть м'ясо спеціями. Для любителів соленого можна посолити філе, але так як бекон сам по собі солоний, сіль додавати не варто, а от трави, перець - в самий раз!
Візьміть смужки бекону і обгорніть ними наше філе по спіралі, щоб м'ясо було повністю закрито покладіть філе в глибоку форму і запікайте в духовці при 180 °С приблизно годину.
Подаємо з овочами.

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (29.05.2012)
Переглядів: 1353 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Тост для коханих
Солянка збірна м'ясна
Бізе новорічне "Ялинки"
Угорський торт "Добош"
Японський омлет
Какао
Суп із свинини та печерицями
Гриби в сметані
Еклери
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua