Інгредієнти (1 порція):
►Філе курячої грудки ►Твердий сир - приблизно 25 гр. ►Спеції за смаком ►Бекон - 5 смужок (+ / - залежно від ширини смужок)
Приготування:
Візьміть філе і зробіть збоку надріз, щоб вийшло подібне на "кишеньку". В "кишеньку" покладіть нарізаний сир, потім трохи спецій. Щоб сир не витікав, можна краї акуратно скріпити зубочисткою. Натріть м'ясо спеціями. Для любителів соленого можна посолити філе, але так як бекон сам по собі солоний, сіль додавати не варто, а от трави, перець - в самий раз! Візьміть смужки бекону і обгорніть ними наше філе по спіралі, щоб м'ясо було повністю закрито покладіть філе в глибоку форму і запікайте в духовці при 180 °С приблизно годину. Подаємо з овочами.
bon appetit:)
|