Інгредієнти:
►3 яйця ►10мл рисового оцту ►15мл соєвого соусу
Приготування:
Яйця змішайте з соєвим соусом і рисовим оцтом. Якщо соус солоний, додайте трохи цукру (третина чайної ложки), а якщо солодкий, то можна трохи посолити. Злегка збийте суміш виделкою, щоб вийшла однорідна маса. Змастіть сковороду, нагрійте її на невеликому вогні і налийте трохи яєчної суміші, щоб випекти тонкий млинець. Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краю до центру. Потім складіть млинець навпіл уздовж. Вийшов згорток до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші. Новий млинець повинен одним краєм приклеїтися до першого. Коли другий млинець трохи схопиться, накрутіть його на перший. Повторюйте цей і попередній етапи, поки не скінчиться суміш або рулетик не вийде досить товстим. Залишилось нарізати омлет поперек і подати.
bon appetit:)
|