Інгредієнти:
►Картопля - 600 гр. ►Морква - 100 гр. ►Яйце - 3 шт. ►Сіль ►Куряче філе - 200 гр. ►Шпинат - 150 гр. ►Перець чорний мелений ►Вершкове масло - 50 гр.
Приготування:
Картоплю і моркву очистіть і зваріть до м'якості. Злийте воду і розімніть овочі в пюре. Дуже зручно це робити за допомогою спеціального преса для картоплі. Посоліть за смаком, додайте яйця і добре перемішайте. З курячого філе зробіть фарш за допомогою блендера. Також подрібніть шпинат і змішайте його з фаршем. Посоліть і поперчіть. Додайте яйце, перемішайте. У змащену маслом форму для випічки викладіть половину картопляно-морквяного пюре, розрівняйте. Викладіть шар шпинату. Зверху покладіть пюре що залишилось, розгладьте поверхню і розкладіть по поверхні шматочки вершкового масла. Випікайте 40 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.
bon appetit:)
|