Субота, 14.06.2025, 17:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Соуси

Соус до риби


Інгредієнти:

►Кріп - 1,3 склянки
►Огірки різані - 1 склянка
►Цибуля-шалот - 1,5 столові ложки
►Перець кайенский - ¼ чайної ложки
►Майонез - ¾ склянки
►Сметана - ¾ склянки
►Сіль за смаком
►Перець чорний мелений


Приготування:

У комбайні подрібніть кріп, дрібно нарізаний огірок, шалот і кайенский перець до дрібного стану. Перекладіть в невелику миску. Додайте майонез і сметану, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.

bon appetit:)



Категорія: Соуси | Додав: unknown (29.11.2012)
Переглядів: 1288 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Лохікейтто - фінський вершковий суп з лососем
Полуничний десерт
Крем-суп з шампіньйонів
Картопля "Дофін", запечена під сиром
Деруни з пастою з лосося
Італійські фрикадельки
Цибулеві кільця
Люля-кебаб
Помідори червоні фаршировані мариновані на зиму
Яєчні котлети
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua