Четвер, 21.11.2024, 20:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Крем-суп з шампіньйонів



Інгредієнти:

200
г свіжих печериць
2
столові ложки вершкового масла
2
столові ложки борошна
Стакан
води
100 мл вершків 20%
Часник
Сіль і перець за смаком
також можна
обсмажити трохи грінок


Приготування :

Добре вимити гриби і відокремити ніжки від шляпок. Ніжки нарізати крупно і покласти в каструлю, залити водою і поставити варитися, кинувши зубок часнику.
Капелюшки нарізати на тонкі часточки і обсмажити на сковорідці, посоливши. Добре прожарені капелюшки викласти в каструлю і варити ще 10 хвилин.
На сковорідку покласти вершкове масло і борошно і обсмажувати до тих пір, поки маса не стане темніти (головне не перетримати). Туди додати приблизно півсклянки грибного бульйону з каструлі і перемішувати до тих пір, поки маса не загусне і не залишиться грудочок.
В миску викласти загуслу масу і проварені гриби. Все подрібнити до пюреподібного стану.
Вилити масу назад у каструлю, додати вершки і спеції. Варити ще хвилин 10
.

bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
Переглядів: 1393 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Як вибрати казан
Курячі грудки з помідорами і базиліком
Лазанья з 4 видами сиру
Корейський суп Кукса
Сало з соляного розчину зі спеціями
Котлета по-Київськи
Гарячий шоколад з Bailey's
Сорти капусти. Як вибрати капусту?
Рис з креветками
Сніданок по-болгарськи
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua