|
Крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти:
200 г свіжих печериць 2 столові ложки вершкового масла 2 столові ложки борошна Стакан води 100 мл вершків 20% Часник Сіль і перець за смаком також можна обсмажити трохи грінок
Приготування :
Добре вимити гриби і відокремити ніжки від шляпок. Ніжки нарізати крупно і покласти в каструлю, залити водою і поставити варитися, кинувши зубок часнику. Капелюшки нарізати на тонкі часточки і обсмажити на сковорідці, посоливши. Добре прожарені капелюшки викласти в каструлю і варити ще 10 хвилин. На сковорідку покласти вершкове масло і борошно і обсмажувати до тих пір, поки маса не стане темніти (головне не перетримати). Туди додати приблизно півсклянки грибного бульйону з каструлі і перемішувати до тих пір, поки маса не загусне і не залишиться грудочок. В миску викласти загуслу масу і проварені гриби. Все подрібнити до пюреподібного стану. Вилити масу назад у каструлю, додати вершки і спеції. Варити ще хвилин 10.
bon appetit:)
|
Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
|
Переглядів: 1393
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|