П`ятниця, 22.11.2024, 19:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Рецепт баклажанів з перцем


Інгредієнти:

►5 кг баклажанів,
►0,5 рослинного масла,
►1,5 кг ріпчастої цибулі.
►2 кг солодкого болгарського перцю,
►4 стручки гіркого перцю.

Маринад:
►2,5 л води,
►300 г часнику,
►0,5 л оцту фруктового,
►сіль - 1 ст. на 1 л води.


Приготування:

Баклажани наріжте кружальцями завтовшки 5 мм. Замочіть у воді на 12-15 годин. Потім промийте і дайте стекти воді. Шматочки баклажан по черзі обсмажте з двох сторін у великій кількості рослинного масла. Цибулю дрібно накришіть і, обсмаживши, складіть її в глибоку тарілку. Приготуйте маринад. Овочі укладіть рядами у півлітрові або літрові стерилізовані банки рядами в наступній послідовності: баклажани, смажену цибулю, солодкий перець, товчений часник, гіркий перець. Залийте все маринадом, не доливаючи 1 см зверху, так як при стерилізації маса збільшується. Накрийте кришками і стерилізують протягом 10 хвилин після закипання води, потім закатати.

А якщо раптом взимку вам захочеться приготувати свіженький салат з баклажанів, то на цей випадок можна заготовити Баклажани бля салату

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (26.07.2013)
Переглядів: 1873 | Теги: баклажани з перцем, Рецепт баклажанів, баклажани на зиму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Корисні властивості грейпфрута і грейпфрутова дієта
Зрази по-чеськи
Імбирні пряники
Фінська уха
Бананові оладки
Мандариновий торт
Лососевий салат в мушлях
Бананово-полуничний коктейль
Коктейль з ківі
Маргарита
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua