П`ятниця, 22.11.2024, 09:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Апельсинові дольки



Інгредієнти:

3 апельсина
250 г води
50 г сухого желе зі смаком апельсина


Приготування:

Половинки апельсинів звільнити від м'якоті. Вимити. Обсушити.
Желе залити склянкою гарячої кип'яченої води.
Ретельно, але швидко перемішати сухе "желе" до повного розчинення у воді.
Половинки від апельсинів помістити в стакани або кухлі, залити желе. Дати трохи охолонути і поставити в холодильник до повного затвердіння. Орієнтовно на 2 години. Все залежить від виробника желе.
Апельсинові дольки з желе акуратно розрізати і подавати.

bon appetit:)


Категорія: Десерти | Додав: unknown (25.03.2012)
Переглядів: 810 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сирні кубики
Соус "Бешамель"
Яйце "Бенедикт" з куркою
Салат з ананасом і курячою грудкою
Роли з лососем і авокадо
Як вибрати тефлонову сковороду?
Вибираємо одноразовий посуд для пікніка
Борщ волинський
Курка запечена з овочами
Овочева закуска "дієтична"
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua