Інгредієнти:
►Філе індички - 300 гр. ►Часник часточки - 2 шт. ►Перець чилі мелений - 2 гр. ►Перець солодкий жовтий - 1 шт. ►Сіль - 3 г ►Томатне пюре - 150 гр. ►Олія кукурудзяна - 40 мл ►Квасоля червона в соку - 300 мл ►Зіра (кумін) - 3 гр. ►Бульйон курячий - 200 мл ►Кінза - 30 гр. ►Тортилья - 6 шт.
Приготування:
Індичку очистіть від жилок і наріжте вузькими довгими шматочками. Обсмажте на гарячій сковороді, а потім додайте подрібнений часник (в буріто він завжди потрібен), перемішайте. Додайте квасолю без рідини (один з видів начинки для буріто - квасоля). Покладіть спеції. Кількість чилі для буріто визначайте в залежності від бажаної гостроти і якості самого перцю. Краще покласти трохи менше, а потім додати. Солодкий перець наріжте смужками і теж покладіть в сковороду. Обсмажте все разом 2-3 хвилини. Влийте в сковороду бульйон, посоліть і тушкуйте 10 хвилин без кришки. Додайте свіжонарізану кінзу.І на закінчення - томатне пюре або дрібно нарізані помідори без шкірки. Потушкуйте все разом ще 3-5 хвилин і зніміть з вогню. Начинка для буріто готова. Загорніть начинку для буріто в тортилії, склавши їх на зразок конвертиків. Оберніть один кінець буріто фольгою, щоб начинка не витекла, і подавайте. До буріто можна подати сметану або соус гуакамоле.
bon appetit:)
|