|
У категорії матеріалів: 1 Показано матеріалів: 1-1 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
►Оливкова олія - 3 столових ложки ►Цибуля-порей дрібно нарізана - 1 шт ►Вода - 3 склянки + 1 столова ложка ►Лавровий лист - 1 шт ►Картопля - 340 г (очищена і нарізана квадратиками) ►Філе лосося - 340 г (без шкіри, кісток і дрібно нарізане) ►Вершки - ¾ склянки ►Крохмаль - 1-1,5 столові ложки (чим більше крохмалю, тим більш густим буде бульйон) ►Вершкове масло - 1 столова ложка ►Сіль і перець ►Свіжа петрушка або кріп ►Лимон |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|