Четвер, 02.05.2024, 08:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Кухні світу » Фінська кухня

У категорії матеріалів: 1
Показано матеріалів: 1-1

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Інгредієнти:

►Оливкова олія - 3 столових ложки
►Цибуля-порей дрібно нарізана - 1 шт
►Вода - 3 склянки + 1 столова ложка
►Лавровий лист - 1 шт
►Картопля - 340 г (очищена і нарізана квадратиками)
►Філе лосося - 340 г (без шкіри, кісток і дрібно нарізане)
►Вершки - ¾ склянки
►Крохмаль - 1-1,5 столові ложки
 (чим більше крохмалю, тим більш густим буде бульйон)
►Вершкове масло - 1 столова ложка
►Сіль і перець
►Свіжа петрушка або кріп
►Лимон
Фінська кухня | Просмотров: 1073 | Добавил: unknown | Дата: 31.03.2013 | Комментарии (0)


Випадкові статті
Горбуша запечена в духовці
Курячий бульйон з потрухами
Веллінгтон з яловичиною
Завитки з шинкою і ананасами
Курячий паштет
Маса продуктів у столовій і чайній ложці в грамах
Желе "Розбите скло"
Борщ волинський
Часникові чіпси з лаваша
Шиш-кебаб
Категорії розділу
Індійська кухня [1]
Абхазька кухня [1]
Болгарська кухня [1]
Іспанська кухня [1]
Італійська кухня [4]
Мексиканська кухня [2]
Фінська кухня [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua