Інгредієнти:
►Оливкова олія - 2 ст. л. ►Часник - 5 зубчиків ►Помідори-черрі - 500 г ►Бальзамічний оцет - 1 ст. л. ►Листя базиліка - 16 шт. ►Сіль - за смаком ►Перець - на смак ►Багет - 1 шт. ►Вершкове масло - 8 ст.л.
Приготування:
Гарненько вимийте помідори і поріжте навпіл. Злегка підсмажте порубаний часник. В окрему миску залийте трохи оливкового масла і додайте туди обсмажений часник. Тонкими смужками наріжте листя базиліка. Влийте в помідори бальзамічний оцет. Додайте до помідорів обсмажений часник, базилік, сіль і перець. І гарненько все перемішайте. Поріжте багет на скибочки і обсмажте їх на вершковому маслі. В кінці викладіть приготовлений салат на грінки.
bon appetit:)
|