Неділя, 15.06.2025, 06:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Кухні світу » Італійська кухня

Брускетта


Інгредієнти:

►Оливкова олія - 2 ст. л.
►Часник - 5 зубчиків
►Помідори-черрі - 500 г
►Бальзамічний оцет - 1 ст. л.
►Листя базиліка - 16 шт.
►Сіль - за смаком
►Перець - на смак
►Багет - 1 шт.
►Вершкове масло - 8 ст.л.


Приготування:

Гарненько вимийте помідори і поріжте навпіл. Злегка підсмажте порубаний часник. В окрему миску залийте трохи оливкового масла і додайте туди обсмажений часник. Тонкими смужками наріжте листя базиліка. Влийте в помідори бальзамічний оцет. Додайте до помідорів обсмажений часник, базилік, сіль і перець. І гарненько все перемішайте. Поріжте багет на скибочки і обсмажте їх на вершковому маслі. В кінці викладіть приготовлений салат на грінки.

bon appetit:)



Категорія: Італійська кухня | Додав: unknown (12.05.2012)
Переглядів: 913 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячий паштет
М'ясна окрошка
Ростбіф
Ролл Гусениця
Біг Мак
Рецепт баклажанів для салату
Пиріжки за п'ять хвилин
Пиріжки з яйцями і зеленою цибулею
Ванільний торт з вишневим лікером
Крабові палички в пивному клярі c соусом
Категорії розділу
Індійська кухня [1]
Абхазька кухня [1]
Болгарська кухня [1]
Іспанська кухня [1]
Італійська кухня [4]
Мексиканська кухня [2]
Фінська кухня [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua