Інгредієнти:
Для тіста: ►Молоко згущене з цукром - 200 г ►Сметана - 250 г ►Борошно пшеничне - 320 г ►Яйця - 3 шт. ►Сода - 1 чайна ложка ►Какао-порошок - 2 столові ложки
Для крему: ►Масло вершкове - 200 г ►Молоко згущене з цукром - 200 г ►Горіхи рубані
Приготування:
1. Згущене молоко, сметану та яйця змішують до однорідної консистенції і всипають борошно з содою. Тісто ділять навпіл, в одну половину додають какао. 2. Тісто викладають у змащені маслом форми, випікають 20 хвилин при 210 ° С. Готовність перевіряють дерев'яною паличкою. Охолоджують. 3. Готові коржі звільняють від форми, розрізають уздовж навпіл. 4. Для крему масло витримують при кімнатній температурі і збивають, поступово додаючи згущене молоко, до пишної стійкої консистенції. 5. Коржі змащують кремом і з'єднують так, щоб вони чергувалися за кольором. Поверхня і боки торта оформляють кремом і посипають горіхами
bon appetit:)
|