Субота, 18.05.2024, 22:00
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Смородина на зиму

Джем з чорної і червоної смородини


Інгредієнти:

►1 кг чорної смородини,
►250 г червоної смородини,
►800 г цукру,
►1 скл. води.


Приготування:

Зваріть сироп з цукру і води, додайте ягоди смородини і доведіть до кипіння. Залиште в тазику на ніч. Наступного дня доведіть ягідну масу до кипіння і зваріть до готовності. Готовність визначається так: крапля сиропу не розтікається по тарілці. Розкладіть в гарячому вигляді по стерилізованих банках, закатати, переверніть, укутайте.

У наших садах росте не єдиний вид смородини: чорна, мабуть, найпопулярніша, але і червона і біла смородина має своїх шанувальників. Варення з червоної і білої смородини не всім подобається через сухуватий шкурок. Тому найчастіше для варення з цих видів смородини ягоди протирають через сито, щоб видалити кісточки і шкірку. Червона та біла смородина краще підходить для желе, що дозволяє широко використовувати її в приготуванні повидла.

bon appetit:)


Категорія: Смородина на зиму | Додав: unknown (30.07.2013)
Переглядів: 1114 | Коментарі: 1 | Теги: джем з смородини, джем з червоної смородини, варення з смородини, Джем з чорної смородини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 AntonZh  
0
Дякую за рецепт, всього вам найкращого на проекті))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чоко-панкейкі
Млинці «Сюзетт»
Курячий бульйон з потрухами
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Домашнє ягідне морозиво
Вершково гірчичний соус
Бананові млинці з полуничним соусом
Картопля Шато
Апельсинові цукати в шоколаді
Сирники з Фетою
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua