Гірчичний соус дуже легко і швидко готувати. Його добре подавати до м'яса, сосисок, шинки, птиці, холодцю.
Інгредієнти:
►Йогурт - 370 мл. ►Гірчиця діжонська - 2 столові ложки ►Мед - 2 столові ложки ►Сіль - ¼ або ½ чайної ложки (за смаком) ►Рубаного свіжого кропу - 1 столова ложка (або 1 ч.л. сушеного кропу) ►Мелений чорний перець за смаком
Приготування:
Змішайте добре в тарілці всі інгредієнти соусу. Накрийте кришкою і дайте суміші постояти при кімнатній температурі, процес можна прискорити, якщо поставити на 40 хвилин в мікрохвильовку для прогрівання і для кращого змішування соусу і його компонентів.
bon appetit:)
|