Неділя, 28.04.2024, 05:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Соуси

Вершково гірчичний соус


Гірчичний соус дуже легко і швидко готувати. Його добре подавати до м'яса, сосисок, шинки, птиці, холодцю.  


Інгредієнти:

►Йогурт - 370 мл.
►Гірчиця діжонська - 2 столові ложки
►Мед - 2 столові ложки
►Сіль - ¼ або ½ чайної ложки (за смаком)
►Рубаного свіжого кропу - 1 столова ложка
(або 1 ч.л. сушеного кропу)
►Мелений чорний перець за смаком


Приготування:

Змішайте добре в тарілці всі інгредієнти соусу. Накрийте кришкою і дайте суміші постояти при кімнатній температурі, процес можна прискорити, якщо поставити на 40 хвилин в мікрохвильовку для прогрівання і для кращого змішування соусу і його компонентів.

bon appetit:)



Категорія: Соуси | Додав: unknown (14.06.2012)
Переглядів: 1428 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сендвіч з куркою
Домашня шаурма
Фруктовий кекс
Курячі сердечка в сметанному соусі
Курячий бульйон з потрухами
Зимовий чай з шипшиною
Салат з курячої печінки та овочів
Кавове желе
Листковий салат
Посуд для чайної церемонії
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua