Інгредієнти:
►Червона риба (нарізка або Вакуумована) ►Вершковий сир ►Грінки або огірок
Приготування:
Для начинки дрібно нарізаємо рибу і змішуємо c сиром. Начинка легше перемішується, якщо сир - кімнатної температури. Готуємо тонко нарізані скибочки риби і вкладаємо їх на дошку. Якщо скибочки невеликі - можна укласти їх внахлест по два - три. Далі рівним шаром розкладаємо на скибочки риби начинку. Наступна невигадлива операція - згорнути рулетики. Якщо є час і терпіння - добре б їх остудити в морозилці настільки, щоб сир почав тверднути. Це допоможе їх нарізати красивими акуратними кружальцями завтовшки в 5 - 6 міліметрів. Симпатичніше закуска з червоної риби буде виглядати, якщо рулети робити не дуже товстими, по 2 - 3 сантиметри в діаметрі, а різати будете дуже гострим ножем. Готові нарізані рулети можна викласти на грінки або на скибочки огірка і подати до столу.
bon appetit:)
|