Інгредієнти:
►1 середня брокколі ►4 курячі грудки ►сіль, кайенский перець порошок, чорний перець порошок ►4 трикутника сиру ►рослинна олія (мінімум!) можна взяти оливкове
Для соусу: ►1/2 склянки (125 мл) молока ►1/2 склянки (125 мл) овочевого бульйону ►чорний перець порошок ►мелений перець ►часниковий порошок
Приготування:
По-перше відваріть брокколі в підсоленій воді приблизно 5 хвилин. Потім процідіть їх і промийте холодною водою. Розігрійте духовку до 200 ° C. Шматочки курячої грудки помістіть між двома поліетиленовими плівками і відбийте їх. Зніміть верхню плівку і посипте м'ясо сіллю (приблизно 1/4 чайна ложка на велику курячу грудку), кайенский перець порошок (приблизно 1/8 чайної ложки) і перець чорний мелений (близько 1/8 чайної ложки). Поріжте сир на дрібні шматочки. Помістіть сир на один край шматочка курки. Потім додайте близько 3-4 столових ложок брокколі поверх сиру. Використовуйте плівку що залишилась, щоб згорнути курячий шматок в рол. Закріпіть кінці і шов парою зубочисток. Налийте близько 2 столових ложок рослинної олії в сковороду і поставте її на середній вогонь. Обсмажуйте близько хвилини з кожного боку. Змастіть лист для випічки рослинною олією і помістіть всередину роли бічним швом вниз. Випікайте при температурі 200 ° C протягом 30 хвилин. У той же час, приготуйте легкий соус. Додайте молоко, бульйон, перець, паприку, часник в сковорідку, де обсмажувалася курка. Варіть, помішуючи, протягом близько 5 хвилин.
bon appetit:)
|