Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Інгрідієнти (2 кружки по 200г): ►100г шоколаду (75%) ►200мл жирних вершків ►150мл свіжозвареногї кави ►Кориця за смаком ►2 ч.л. цукрової пудри (можна без пудри); ►Маршмелоу при подачі.
Приготування:
Нагріваємо вершки, ламаємо шоколад на шматочки. На повільному вогні розтоплюємо шоколад в гарячих вершках, додаємо каву, корицю і цукрову пудру. Прогріваємо все разом, постійно помішуючи. Шоколад має бути однорідним, без грудочок. Кружки миємо в гарячій воді, витираємо насухо. Розливаємо шоколад у кожну кружку, кладемо маршмелоу і посипаємо корицею.
bon appetit:)
|
Категорія: Шоколад | Додав: unknown (23.03.2012)
|
Переглядів: 815
| Рейтинг: 0.0/0 |
|