Четвер, 21.11.2024, 17:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Уха

Фінська уха



Інгредієнти:

Суповий
набір (голова, хребет, кістки) 1 шт. -300 гр.
Філе сьомги 300 гр.
Карофель 3 шт -. 200 гр.
Цибуля 1 шт.-50 гр.
Морква 1 шт.-70гр.
Цибуля-порей ½ шт.-70 гр.
Вода 2 л.
Вершки 200 гр.
Лавровий лист 2 шт.
Чорний перець ½ ч.л.
½ ч.л. сіль
Сушений кріп ½ ч.л.


Приготування :

Покладіть
риб'ячі кістки і голову, цибулю, чорний перець і лавровий лист в каструлю, залийте холодною водою і поставте на середній вогонь. Доведіть вміст каструлі до кипіння, зменшіть вогонь і, періодично знімаючи піну - чим частіше, тим краще - варіть протягом 25 хвилин. Процідіть бульйон і перелийте його назад в каструлю, додавши в неї нарізані кубиками моркву і картоплю, а також тонко нарізаний порей.
Проваріть
хвилин 20 - до розм'якшення картоплі, і додайте філе лосося, нарізане тими ж кубиками. Збільште вогонь, доведіть суп до кипіння, влийте вершки, додайте дрібно нарізану зелень кропу, приправите сіллю і перцем. Зніміть суп з вогню, накрийте кришкою, і дайте настоятися хвилин п'ять. Подавайте, додавши ще трохи зелені
кропу.

bon appetit:)


Категорія: Уха | Додав: unknown (31.03.2012)
Переглядів: 908 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Крабові палички в пивному клярі c соусом
Каліфорнійський курячий салат
Гранат. Корисні властивості граната
Салат з курки по-китайськи
Багатошаровий кавовий напій
Журавлина. Корисні властивості журавлини
Тава-кебаб
Ананаси фаршировані курячим філе, запечені під сиром
Риба в клярі
Печиво з ананасами
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua