Інгредієнти:
Суповий набір (голова, хребет, кістки) 1 шт. -300 гр. Філе сьомги 300 гр. Карофель 3 шт -. 200 гр. Цибуля 1 шт.-50 гр. Морква 1 шт.-70гр. Цибуля-порей ½ шт.-70 гр. Вода 2 л. Вершки 200 гр. Лавровий лист 2 шт. Чорний перець ½ ч.л. ½ ч.л. сіль Сушений кріп ½ ч.л.
Приготування :
Покладіть риб'ячі кістки і голову, цибулю, чорний перець і лавровий лист в каструлю, залийте холодною водою і поставте на середній вогонь. Доведіть вміст каструлі до кипіння, зменшіть вогонь і, періодично знімаючи піну - чим частіше, тим краще - варіть протягом 25 хвилин. Процідіть бульйон і перелийте його назад в каструлю, додавши в неї нарізані кубиками моркву і картоплю, а також тонко нарізаний порей. Проваріть хвилин 20 - до розм'якшення картоплі, і додайте філе лосося, нарізане тими ж кубиками. Збільште вогонь, доведіть суп до кипіння, влийте вершки, додайте дрібно нарізану зелень кропу, приправите сіллю і перцем. Зніміть суп з вогню, накрийте кришкою, і дайте настоятися хвилин п'ять. Подавайте, додавши ще трохи зелені кропу.
bon appetit:)
|