►Сосиски - 8 шт ►Тісто листкове - 200 г ►Перець солодкий (червоний, для прикраси) - 10 г ►Маслини - 2 шт ►Жовток яєчний (для змащення) - 1 шт ►Борошно (для розкочування) - 1 ст. л. ►Молоко (для змащення) - 1 ст. л. Приготування: Листкове тісто розморозити, розкачати. Нарізати на смужки, кратно кількості сосисок. З одного боку зробити хвостик, з іншого посередині невеликий надріз. Сосиски обмотати тістом, з маслин зробити оченята, з червоного перцю вирізати язички. Жовток змішати з молоком. Змійки викласти на змащене деко, помазати яєчної сумішшю. Запікати при 200С 15-20 хвилин до рум'яної скоринки. bon appetit:)