П`ятниця, 29.03.2024, 16:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Кебаб

Тава-кебаб

Тава-кебаб - традиційне блюдо за рецептом азербайджанської кухні.


Інгредієнти:

►М'якоть баранини - 1 кг.
►Цибуля ріпчаста - 3-4 шт.
►Масло топлене - 5 ст.л.
►Яйця - 10 шт.
►Петрушка - 5-6 гілочок
►Перець чорний мелений
►Сіль


Приготування:

Для приготування тава-кебаб потрібно м'якоть баранини прокрутити в м'ясорубці з цибулею, додати сіль, перець і добре вимісити. З приготованого фаршу сформувати невеликі відбивні. Відбивні обсмажити з двох сторін на маслі. У порційну сковороду укласти відбивні і залити збитими із сіллю яйцями. Сковороду поставити в духовку і запікати при 180°С 10 хвилин. Подають тава-кебаб гарячим на тих же сковорідках, прикрасивши гілочкою петрушки.

bon appetit:)



Категорія: Кебаб | Додав: unknown (14.06.2012)
Переглядів: 906 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі сердечка в сметанному соусі
Салат "Авокадо і креветки"
Ананаси фаршировані курячим філе, запечені під сиром
Гриби в сметані
Адана кебаб (Adana kebab)
Маса продуктів у столовій і чайній ложці в грамах
Горбуша під сиром
Мармелад з смородини
Як вибрати кавун?
Рулет з омлету з шинкою і руколою
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua