Тава-кебаб - традиційне блюдо за рецептом азербайджанської кухні.
Інгредієнти:
►М'якоть баранини - 1 кг. ►Цибуля ріпчаста - 3-4 шт. ►Масло топлене - 5 ст.л. ►Яйця - 10 шт. ►Петрушка - 5-6 гілочок ►Перець чорний мелений ►Сіль
Приготування:
Для приготування тава-кебаб потрібно м'якоть баранини прокрутити в м'ясорубці з цибулею, додати сіль, перець і добре вимісити. З приготованого фаршу сформувати невеликі відбивні. Відбивні обсмажити з двох сторін на маслі. У порційну сковороду укласти відбивні і залити збитими із сіллю яйцями. Сковороду поставити в духовку і запікати при 180°С 10 хвилин. Подають тава-кебаб гарячим на тих же сковорідках, прикрасивши гілочкою петрушки.
bon appetit:)
|