Неділя, 24.11.2024, 19:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Цукерки

Апельсинові цукерки



Інгредієнти:

1 апельсин
200г цукру
4 гвоздики
желатину
200г темного шоколаду
100мл вершків (20-22%)
150г мигдалю
20мл коньяку
100г цукрової пудри


Приготування:

Зріжте цедру апельсина тоненьким шаром, так, щоб не потрапила біла підкладка. Залийте її холодною водою і залиште на ніч. На наступний день воду злийте, цедру подрібніть в млині, залийте склянкою води і поставте на маленький  вогонь на 30хв.
Поки варяться скоринки, очистіть апельсин, часточки звільніть від прозорих плівок і отриману м'якоть розітріть блендером. У каструльку з корочками вилийте сік і стакан цукру. Покладіть гвоздику і на маленький вогонь ще на 20 хвилин.
Замочіть половину столової ложки желатину в двох-трьох столових ложках води. Хвилин через 10 розтопіть на маленькому вогні і змішайте з джемом. Для трюфельною маси розтопіть 100г шоколаду на водяній бані і змішайте з вершками.
Для марципана залийте мигдаль окропом і залиште на дві-три хвилини. Очистіть від верхньої оболонки. 10 горішків відкладіть, інші змеліть в млині, додайте по одній столовій ложці коньяку і вершків. Просійте цукрову пудру і замішайте мигдальне тісто.
Відкладені горішки порубаєте і обсмажте на сковороді до світло-золотистого кольору. На пергаменті, злегка посипаному цукровою пудрою, розкачайте марципан. Сформуйте його у вигляді прямокутника завтовшки півсантиметра. Рівномірно посипте горішками.
Мармелад можна викладати коли він досить застигне, але буде ще трохи рідкий. Шар мармеладу теж півсантиметра товщиною.
Зверху покладіть трюфель. Якщо він встиг затвердіти слід злегка розтопити його на водяній бані і добре перемішати. І трюфеля теж півсантиметра. Тришарову конструкцію прибираємо в холодильник для повного затвердіння й охолодження. Хвилин на 10.
У високу ємність налийте дуже гарячої води (можна окріп), підготуйте паперову серветку. Перед кожним розрізом ніж опускайте у гарячу воду, щоб метал гарненько прогрілося, насухо витирайте серветкою і акуратно розріжте цукеркову заготовку.



Розтопіть 100г шоколада на водяній бані і залийте ним цукерки.


bon appetit:)










Категорія: Цукерки | Додав: unknown (25.03.2012)
Переглядів: 1020 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Борщ волинський
Яйця фаршировані шинкою
Деруни з м'ясом
Курка каррі
Як вибрати тефлонову сковороду?
Риба в картопляній скоринці
Грецька закуска «Tzatziki»
Яловичина, запечена з картоплею
Торт "Машенька"
Лосось запечений під соусом з трав
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua