Понеділок, 25.11.2024, 02:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат по-французьки


Інгредієнти:

►Сир твердих сортів - 30 г
►Помідори чері - 15 шт.
►Листя салату - 1 пучок
►Оливкова олія - 2 ст.л.
►Сіль - за смаком
►Перець - на смак


Приготування:

Помідори чері помити, обсушити, злегка обсмажити в невеликій кількості оливкової олії.
Листя салату промити, обсушити, порвати руками на невеликі шматочки. Покласти в миску посолити та заправити заправити оливковою олією, гарно перемішати.
Додати чері та поперчити.
Додати тонкі скибочки сир та перемішати. Подавати до столу.

bon appetit:)



Категорія: Салати | Додав: unknown (08.05.2012)
Переглядів: 811 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Піца «3 сири» з грибами
Тушена гречка з грибами
Закуска з болгарського перцю
Йогуртниця. Як вибрати йогуртницю
Львівський сирник
Ліниві вареники з сиром
Овочевий салат з песто
Конвертики з лаваша з шинкою і сиром
Салат "Грибний пеньок"
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua