Інгредієнти:
►Яйця (не маленьких) - 2 шт. ►Фарш ~ 80-100гр ►Печериці - 5шт. ►Маринований огірок - 1шт. ►По 1 ст л сметани та молока ►Тертий сир - 2 ст л з гіркою ►Трохи гірчиці, зубчик часнику ►Сіль, перець, олія ►Кілька пір'їн зеленої цибулі і пару ст. л. рубаної петрушки
Приготування:
У блендер викладіть фарш, яйця, молоко, сіль, перець і 1 ч. л. олії. Перемішайте до однорідності. Вилийте суміш на сковороду з невеликою кількістю олію. Смажимо під кришкою кілька хвилин, на середньо-маленькому вогні. Потім перевніть, смажте ще хвилину-другу. А поки смажиться, поріжте печериці і трохи їх обсмажте. Викладіть в посуд, туди ж порізаний соломкою огірок, сир, сметану, гірчицю, подрібнений часник і перемішуємо. Начинка готова! За бажанням туди можна додати шинку.
На одну половину "млинця" викладіть начинку, накрийте другою половиною, закрийте кришку і через не цілу хвилину вимикаємо. При подачі посипаємо рубаною зеленою цибулею з петрушкою.
bon appetit:)
|