Середа, 15.05.2024, 11:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Суп-пюре з абрикосів і яблук



Інгредієнти:

►вода - 3 склянки
►абрикоси - шість штук.
►яблука - дві штуки.
►крохмаль картопляний - одна столова ложка
►цукор - дві столові ложки
►вершки або сметана - дві столові ложки


Приготування:

Фрукти проколіть, якщо плоди великі - розріжемо їх на 2 частини і заллємо гарячою водою так, щоб вона тільки покривала фрукти, варимо в закритому посуді до розм'якшення. Готові фрукти протремо разом з відваром через сито. Шкірку яка залишилась після протирання  заллємо водою, прокип'ятіть і відвар процідіть. У пюре з фруктів додамо цукор, отриманий відвар і воду, доводимо до кипіння, а далі ввіллємо попередньо розведений у воді картопляний крохмаль, ще раз закип'ятити і охолодити. Подаємо суп з вершками або сметаною.

bon appetit:)


Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 878 | Теги: Суп-пюре з абрикосів і яблук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Міні-млинці з лососем і сметанним кремом
Вареники з сиром
Гречані млинці
Картопляні герцогині
Чорничний шейк з медом
Салат з сиром Гауда, томатами та свіжим базиліком
Буріто
Картопля Шато
Курячий паштет
Веселі яйця
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua