Інгредієнти на 1 порцію:
►100 гр. сиру ►1 яйце ►1 ст. л. цукру ►1 ст. л. манки ►1 ч. л. маку ►По дрібці солі, розпушувача і ванільного цукру кілька крапель лимонного соку
Приготування:
Яйце розітріть з цукром. Додайте ванільний цукор, сіль і лимонний сік, перемішайте. Додайте сир, перемішайте до однорідності. Додайте манку і мак, знову перемішайте і перекладіть в силіконову формочку. Поставити формочку в мікрохвильовку, готувати 3 хв. на max. потужності. Далі, не відкриваючи дверцята мікрохвильовки, дати пудингу "відпочити" 2 хв. Потім готувати ще 1,5 хв. на тій же потужності. Подати теплим з варенням, йогуртом або сметаною.
bon appetit:)
|