Вівторок, 07.05.2024, 23:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Тефтелі

Тюфтельки в сметанному соусі



Інгредієнти:

►Фарш-500 гр.
►Рис (відварити) -1 стакан.
►Цибуля.-2 шт (заздалегідь обсмажити),
►Часник (подрібнити),
►яйце,
►Сіль, перець.
►Борошно-3 стол.ложки (для панірування).


Приготування:

У фарш додати рис, цибулю, часник, сіль, перець, яйце, добре перемішати.
Сформувати тюфтельки, запанірувати в борошні, покласти у змащену форму і поставити в духовку на 20 хвилин.
Потім залити соусом і ще на 15 хвилин.
Для соусу обсмажити моркву +1 стол.ложки сметани (розбавити в 0,5 склянки води) + сіль, перець, зелень, трохи часника. Довести до кипіння.

bon appetit:)


Категорія: Тефтелі | Додав: unknown (31.03.2013)
Переглядів: 1449 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат "Дубок"
Сорти капусти. Як вибрати капусту?
Імбирний чай з полуницею
Торт "Машенька"
Запечені курячі стегенця
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Шоколадне печиво-сендвіч з арахісовим маслом
Домашні вершкові цукерки з фундуком
Корисні властивості грейпфрута і грейпфрутова дієта
Ароматне масло з травами
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua