Iнгредієнти:
►Борошно - 400 гр. ►Щіпка солі ►Розпушувач - 2,5 чайної ложки ►Оливкова олія - 220 гр. ►Вершкове масло (кімнатної температури) - 125 гр. ►Яблучний оцет - 2 столові ложки ►Йогурт (несолодкий) - 200 гр. ►Волоські горіхи - 110 гр. ►Оливки - 110 гр. ►Яйце (жовток) - 1 шт.
Приготування:
Духовку нагрійте до 190°С. Деко змастіть маслом.В мисці змішайте борошно, сіль і розпушувач. В окремій мисці змішайте оливкову олiю, вершкове масло, оцет, і йогурт. Перемішайте і додайте нарубані дрібно горіхи і нарізані оливки. Додайте борошняну суміш і замішайте тісто. Якщо тісто дуже рідке, то додайте ще трохи борошна. Злiпiть невеликі кульки, розміром з цілий волоський горіх. Викладіть на деко. Кожну булочку змастіть яєчним жовтком. Випікайте близько 40 хвилин до золотавої скоринки. bon appetit:)
|