Субота, 18.05.2024, 14:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Варення

Варення з айви


Айва ідеально підходить для варення. Ароматний фрукт чудово поводиться при варінні: не розвалюється, набуває особливу щільну консистенцію і чудовий бурштиновий, з рожевим відтінком, колір.


Інгредієнти:

►Айва - 1000 гр
►Лимони - 1 шт.
►Цукор - 800 г


Приготування:

Ретельно вимийте айву, видаляючи пушок. Обсушіть.
Розріжте плоди на 4 частини і видаліть кісточки, потім наріжте часточками. Розрізайте фрукти по черзі, відразу збризкуючи лимонним соком, тому що на повітрі айва швидко темніє. Складіть нарізану айву в каструлю, засипте цукром і залишіть, прикривши рушником, на добу.
За добу айва виділить достатньо соку, щоб розчинити цукор. Поставте каструлю на невеликий вогонь і варіть при слабкому кипінні без кришки, періодично помішуючи.
Поступово фрукти почнуть темніти, а сироп густіти.
Загальний час варіння може зайняти до 50 хвилин. Орієнтуйтеся на колір варення і густоту сиропу. Він повинен нагадувати рідкий мед і за кольором і по консистенції.
Готове варення зніміть з вогню і розкладіть по чистим банкам.

bon appetit:)


Категорія: Варення | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 1988 | Теги: Варення з айви | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Іспанські булочки
Омлет з сьомгою і оливками
Гуляш
Вареники з сиром
Вибираємо сорт рису
Млинці шоколадні
Червоний оксамитовий торт
Сирники з начинкою
Смажена картопля в духовці зі спеціями
Як вибрати казан
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua