Інгредієнти (6 порцій): ►700 мл вершків 10% жирності ►150 г шоколаду 50-70% какао ►70 г цукру ►1 ст.л. ванільного цукру ►30 г желатину ►Білий шоколад або рубані горіхи для прикраси Приготування: Желатин заливаємо 50 мл холодної води і відставляємо в сторону. Вершки вливаємо в кухлик. Додаємо цукор і ванільний цукор. Доводимо до кипіння і розчинення цукру. Знімаємо з вогню і додаємо натертий на тертку шоколад. Перемішуємо до повного розчинення останнього. Вливаємо вершково-шоколадну суміш в миску з желатином і розмішуємо до повного його розчинення. Розливаємо желе по креманках і даємо охолонути до кімнатної температури. Потім ставимо в холодильник до повного застигання, приблизно на 3-4 години. Перед подачею посипаємо тертим шоколадом. bon appetit:)