Неділя, 24.11.2024, 20:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Шоколад

Шоколадна паннакотта



Інгредієнти (6 порцій):
►700 мл вершків 10% жирності
►150 г шоколаду 50-70% какао
►70 г цукру
►1 ст.л. ванільного цукру
►30 г желатину
►Білий шоколад або рубані горіхи для прикраси


Приготування:

Желатин заливаємо 50 мл холодної води і відставляємо в сторону.
Вершки вливаємо в кухлик. Додаємо цукор і ванільний цукор. Доводимо до кипіння і розчинення цукру. Знімаємо з вогню і додаємо натертий на тертку шоколад. Перемішуємо до повного розчинення останнього.
Вливаємо вершково-шоколадну суміш в миску з желатином і розмішуємо до повного його розчинення.
Розливаємо желе по креманках і даємо охолонути до кімнатної температури. Потім ставимо в холодильник до повного застигання, приблизно на 3-4 години.
Перед подачею посипаємо тертим шоколадом.

bon appetit:)

Категорія: Шоколад | Додав: unknown (29.04.2012)
Переглядів: 799 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курка "по-Пармськи"
Сніданок для закоханих
Вафельні трубочки
Спеції для плову
Угорський торт "Добош"
Зрази по-чеськи
М'ятне молоко
Креветки в апельсиновій скоринці
Трюфелі
Сендвіч з брокколі, сиром та куркою
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua