П`ятниця, 03.05.2024, 09:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Вафлі

Вафельні трубочки



Інгредієнти:

►масло вершкове або маргарин - 150 г
►цукор - 150 г
►яйця - 4 шт
►крохмаль картопляний - 50 г
►борошно - 150 г
►вода або молоко - 1/2 склянки


Приготування:

Розм'якшене масло збийте з цукром, потім, продовжуючи збивати, по одному додайте яєчні жовтки, підмішуючи крохмаль, борошно і воду.
Яєчні білки збийте в міцну піну і додайте в тісто, акуратно перемішуючи. Тісто вийде не густим (як кефір). Випікайте вафельні трубочки відразу ж.
Вафельниці добре розігрійте, відкрийте і на середину нижньої половини налийте тісто (якщо товстіший, то 1 ст. ложку або на око). Закрийте, легко притисніть і випікайте близько 2-х хв. Час випікання визначайте за кольором вафель (вафельні трубочки повинні бути світло-коричневими, золотистими).
Готові вафлі акуратно знімайте з вафельниці (лопаткою або ножем) і гарячими (обережно, але дуже швидко) відразу ж згортайте в трубочку. Затверділі трубочки акуратно перекладайте на блюдо.
Коли вафельні трубочки повністю охолонуть, їх можна начинити будь-яким кремом.

bon appetit:)


Категорія: Вафлі | Додав: unknown (25.12.2012)
Переглядів: 1434 | Коментарі: 6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Манник
Запечений короп
Салат з ананасом і курячою грудкою
Веллінгтон з яловичиною
Вафельні трубочки
Овочева запіканка
Піца "Хвилинка"
Каліфорнійський курячий салат
Курка "по-Пармськи"
Крем-суп з шампіньйонів
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua