Четвер, 02.05.2024, 09:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Зрази

Зрази по-чеськи



Інгредієнти:

►Яловичина - 600г
►Цибуля - 200г
►Жир - 30г
►Шпік - 60-70г
►Огірки солоні - 80г


Приготування:

М'ясо (яловичина) нарізати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочку шпику, кружечки ріпчастої цибулі (в ідеалі ще й скибочку солоного очищеного від шкірки огірка)

Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розвернувся, можна перев'язати товстою ниткою.

Потім підсмажити дрібно нашатковану цибулю і покласти шаром у сотейник або на лист. Зверху укласти зрази.

Підлити бульйону або води і тушкувати до готовності. За 15 хвилин до моменту готовності посипати зеленню.
Нитки зняти (або зробити це вже перед подачею).
На гарнір можна подати відварену картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому тушилися зрази.

bon appetit:)


Категорія: Зрази | Додав: unknown (24.12.2012)
Переглядів: 901 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Мандариновий торт
Курячий пиріг в горщику
Риба в клярі
Котлета по-Київськи
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Спеції для плову
Рижик з заварним кремом
Lava Cake
Смачні котлети!
Апельсиновий глінтвейн
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua