Інгредієнти:
►Яловичина - 600г ►Цибуля - 200г ►Жир - 30г ►Шпік - 60-70г ►Огірки солоні - 80г
Приготування:
М'ясо (яловичина) нарізати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочку шпику, кружечки ріпчастої цибулі (в ідеалі ще й скибочку солоного очищеного від шкірки огірка)
Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розвернувся, можна перев'язати товстою ниткою.
Потім підсмажити дрібно нашатковану цибулю і покласти шаром у сотейник або на лист. Зверху укласти зрази.
Підлити бульйону або води і тушкувати до готовності. За 15 хвилин до моменту готовності посипати зеленню. Нитки зняти (або зробити це вже перед подачею). На гарнір можна подати відварену картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому тушилися зрази.
bon appetit:)
|