Інгредієнти:
►Помідори ►Перець, сіль, цукор - у співвідношенні 3:3:5 ►Часник ►Базилік ►Оливкова олія ►Оцет бальзамічний
Приготування:
Отже, томат беремо з мінімум соків, ріжемо навпіл, типу м'ясистий. В окремій чашці робимо суміш перцю, солі і цукру щодо 3:3:5 відповідно. Тим часом томати розміщуємо на деку, там влазить близько 1,7 кг. Рясно посипаємо зробленою сумішшю. Приправлені помідори відправляємо в духовку на 4-5 годин при температурі 125°С. Тим часом рубаємо часник і трави. Я взяв базилік, але рекомендую додати середземноморських ароматів. Нарубану суміш заливаємо оливковою олією. Через 4-5 годин помидорки перетворюються ... Загалом, в банки їх! Упереміш з часником і базиліком, залити в'ялені помідори оливковою олією на 1 см, щодо заповнення капнути пару ложок бальзамічного оцту. Поставте в'ялені помідори в холодильник, і їжте потихеньку. Якщо відразу почати пробувати, то всю працю можна зжерти))) А якщо покласти помідорку на хліб з смачним м'ясом, то це буде вибух смаку! Дуже рекомендую цей рецепт тому він дуже простий, але дає чудовий результат! P.S. Повірте, це дуже смачно!
bon appetit:)
|