Інгредієнти:
Яйце - 4шт. Вершкове масло - 30г Сіль - ¼ чайної ложки Шинка - 30г Руккола - 10г
Приготування:
Розбийте яйця, посоліть і злегка збийте виделкою, до однорідної маси. Додайте розтоплене масло і добре перемішайте. Нагрійте сковороду на невеликому вогні і вилийте туди половину суміші. Частину використовуйте для другого рулету. Готувати потрібно до того, поки при нахилі сковороди почне рухатися весь омлет, а не тільки рідкий верх. Коли ви отримаєте потрібну консистенцію, вимкніть вогонь і далі швидко, щоб омлет не встиг пересохнути покладіть начинку на край омлета. Швидко згорніть рулет і перекладіть його на тарілку. Наріжте навскоси і подавайте.
bon appetit:)
|