Інгредієнти:
►Молоко 200 мл ►Банани 2 шт. ►Рослинна олія 40 мл ►Борошно пшеничне 100 г ►Цукор 150 г ►Яйце куряче 2 шт. ►Полуниця 400 г ►Крохмаль картопляний 5 г
Приготування:
Для початку пару бананів подрібни в блендері до однорідності. Щоб було легше це зробити, додайте туди половину всієї порції молока. У бананову масу додаємо яйця, цукор, молоко що залишилось і масло. Все з'єднуємо, потім кладемо просіяне борошно і добре розмішуємо до однорідності. Млинці печемо на розігрітій і злегка змащеній олією сковороді. Зверніть увагу, що пекти бананові млинці може бути непросто з незвички, але якщо зробити вогонь невеликим, то буде набагато легше. Готові обсмажені з двох сторін млинчики складаємо стопкою і відставляємо в сторону. Тепер займаємося соусом. Для цього беремо полуницю, змішуємо її з цукром, і ставимо на вогонь. Це можна зробити навіть не розморожуючи ягоди. Полуницю потрібно розігрівати до тих пір, поки не виділиться і не закипить сік. В цей час змішуємо чайну ложку (без верху) крохмалю з двома-трьома ложками холодної води. У киплячу полуницю додаємо розведений крохмаль, акуратно помішуючи. Після повторного закипання знімаємо соус.
bon appetit:)
|