Інгредієнти:
►огірки, ►парасолька кропу, ►2 зубчики часнику, ►шматочок хрону, ►1 ч.л. гірчиці в зернах, ►чорний перець горошком, ►½ ч.л. кориці, ►2 тонких скибочки буряка, ►2 цибулини, ►2 ст.л. солі, ►150 гр цукру, ►½ ч.л. червоного гострого перцю, ►2 ч.л. 70% оцту
Приготування:
Ретельно промийте огірки та простерилизуйте банки. У трилітрову банку покладіть парасольку кропу, 2 зубчики часнику, шматочок хрону, гірчицю, 8-10 горошин чорного перцю, корицю, 2 тоненьких скибочки буряка і 2 невеликі цибулини. Зверху покладіть огірки. Приготуйте розсіл з 1,5 літрів води, солі, цукру і червоного гострого перцю, доведіть його до кипіння і залийте огірки. Зверху в банку влийте 2 ч.л. 70% оцту і відразу закатати простерилізованою кришкою, переверніть банку догори дном, загорніть у ковдру і поставте в тепле місце на добу.
bon appetit:)
|