Інгредієнти:
►кілька маленьких баклажанів, ►1 невелика головка часнику, ►1 парасолька кропу, ►3-4 листочка чорної смородини, ►трохи зелені, ►кілька горошин чорного перцю.
Приготування:
Баклажани наколіть виделкою і відваріть протягом 10 хвилин у підсоленій воді. Покладіть під прес, щоб зійшла вода. Розріжте їх з боку плодоніжки і покладіть усередину нарізані часник з кропом. На дно банки покладіть листя смородини, парасолька кропу, кілька горошин чорного перцю, 2 зубчики часнику. Зверху щільно укладіть баклажани. Залийте їх розсолом, приготовленим заздалегідь з розрахунку 2 ст. ложки солі на 1 л води. Закрийте поліетиленовою кришкою і зберігайте в прохолодному місці.
bon appetit:)
|