Понеділок, 25.11.2024, 17:23
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани солоні


Інгредієнти:

►кілька маленьких баклажанів,
►1 невелика головка часнику,
►1 парасолька кропу,
►3-4 листочка чорної смородини,
►трохи зелені,
►кілька горошин чорного перцю.


Приготування:

Баклажани наколіть виделкою і відваріть протягом 10 хвилин у підсоленій воді. Покладіть під прес, щоб зійшла вода. Розріжте їх з боку плодоніжки і покладіть усередину нарізані часник з кропом. На дно банки покладіть листя смородини, парасолька кропу, кілька горошин чорного перцю, 2 зубчики часнику. Зверху щільно укладіть баклажани. Залийте їх розсолом, приготовленим заздалегідь з розрахунку 2 ст. ложки солі на 1 л води. Закрийте поліетиленовою кришкою і зберігайте в прохолодному місці.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (29.07.2013)
Переглядів: 1031 | Теги: солоні баклажани, Баклажани солоні, баклажани на зиму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сорти капусти. Як вибрати капусту?
Темакі
Полуничний десерт
Глінтвейн
Бананово-карамельний десерт з кремом
Горбуша під сиром
Фруктовий салат
Кекс на йогурті
Креветки в апельсиновій скоринці
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua