Інгредієнти:
►Оливкова олія - 30 мл. ►Часник - 3 зубчики ►Томатна паста або пюре з томатів - 800 гр. ►Сир Фета - 150 гр. ►Сіль - 3/4 ч.л. ►Цукор - 1 ч.л. ►Базилік - 10 листочків ►Макарони фарфалле - 600гр.
Приготування:
Нарізаємо часник і підсмажте на оливковій олії близько 1 хвилини. Додаємо томатну пасту (пюре). Нарізаємо фету дрібними кубиками. Додаємо фету до соусу і зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо соус протягом 20 хвилин, за пару хвилин до кінця додаємо нарізаний базилік. Відварюємо макарони. Перемішуємо і подаємо з макаронами.
bon appetit:)
|