Інгредієнти:
►помідор середнього розміру - 2-3 шт. ►морква середнього розміру - 2 шт. ►сіль - за смаком ►крупа гречана - 400 г ►буряк середнього розміру - 2 шт. ►петрушка - 1 невеликий пучок ►масло вершкове - 2 ст. л.
Приготування:
Гречану крупу перебрати, промити. Буряк і моркву почистити, натерти на крупній тертці. Помідори нарізати кубиками і змішати з подрібненою петрушкою. Викласти в каструлю послідовно шарами гречку, буряк, гречку, моркву, гречку, помідори з петрушкою, гречку. Обережно залити гарячою підсоленою водою, поставити на вогонь, довести до кипіння і готувати 10 хвилин. Розігріти духовку до 150 ° C. У кашу, якщо треба, долити ще багато води. Покласти зверху шматочки вершкового масла, закрити щільно кришкою і поставити в духовку на 30-40 хвилин.
bon appetit:)
|