Інгредієнти:
►2 великі курячі грудки ►½ склянки (65 гр) борошна ►2 яйця ►1.25 склянки (125 гр) панірувальних сухарів ►60 мл олії ►Сіль і перець
Приготування:
Для початку сполосніть курячі грудки під холодною водою, а потім витріть їх насухо. Потім розділіть кожну грудку окремо загорніть для початку одну, а потім і другу грудку в харчову плівку. Молоточком для м'яса відбийте грудку максимально тонко. Розріжте відбиту грудку на тонкі смужки рівної ширини. І залиште ненадовго на тарілці, присипавши трохи сіллю. В окрему тарілку висипте борошно, поперчіть і посоліть (близько ½ чайної ложки солі). В іншій - злегка збийте 2 яйця, а в третю висипте панірувальні сухарі. Кожен окремий шматок необхідно для початку виваляти в борошні. Потім занурити в яйце. І «викупати» у сухарях. Підготуйте сковороду. Налийте масло і почніть розігрівати її на середньому вогні. Обсмажте кожну сторону по 2-3 хвилини і знімайте з вогню.
bon appetit:)
|