Субота, 23.11.2024, 18:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Гарячі закуски

Хрусткі курячі палички


Інгредієнти:

►2 великі курячі грудки
►½ склянки (65 гр) борошна
►2 яйця
►1.25 склянки (125 гр) панірувальних сухарів
►60 мл олії
►Сіль і перець


Приготування:

Для початку сполосніть курячі грудки під холодною водою, а потім витріть їх насухо. Потім розділіть кожну грудку окремо загорніть для початку одну, а потім і другу грудку в харчову плівку. Молоточком для м'яса відбийте грудку максимально тонко.
Розріжте відбиту грудку на тонкі смужки рівної ширини. І залиште ненадовго на тарілці, присипавши трохи сіллю.
В окрему тарілку висипте борошно, поперчіть і посоліть (близько ½ чайної ложки солі). В іншій - злегка збийте 2 яйця, а в третю висипте панірувальні сухарі.
Кожен окремий шматок необхідно для початку виваляти в борошні.
Потім занурити в яйце. І «викупати» у сухарях.
Підготуйте сковороду. Налийте масло і почніть розігрівати її на середньому вогні.
Обсмажте кожну сторону по 2-3 хвилини і знімайте з вогню.

bon appetit:)



Категорія: Гарячі закуски | Додав: unknown (27.11.2012)
Переглядів: 853 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Запечена курка з лимонами і білим вином
Завитки з шинкою і ананасами
Коктейль "Карамельне небо"
Бананові млинці з полуничним соусом
Листковий салат
Яловичина, запечена з картоплею
Повітряні пиріжки
Печиво "Вушка" з листкового тіста
Червоний оксамитовий торт
Детокс смузі
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua