Понеділок, 16.06.2025, 07:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Білий апельсиновий торт



Інгредієнти:

Для коржів:

Яйце - 7 шт
Борошно - 210 г
Цукор - 210 г
Щіпка солі
Цедра апельсина - 2 ч. л.

Для сиропу:
Апельсин (сік) - 300 мл
Цукор - 150 г

Для апельсинового мусу:
Апельсиновий сік (свіжовичавлений) - 200 мл
Желатин - 12 г
Цукор - 80 г
Яйце - 3 шт
Збиті вершки - 200 мл

Для прикраси:

Збиті вершки (холодні)


Приготування:

Сироп:

Доведіть до кипіння цукор з соком.

Для мусу:

Збийте жовтки з цукром. Желатин замочіть на 10 хв в апельсиновому соку та поставте на вогонь і варіть поки желатин не розтвориться. Остудіть повністю і влийте до жовтків. Збийте білки і крем. Змішайте обидві збиті маси і желатин акуратно і поставте охолоджуватися в холодильник.

Для коржа збийте яйця з цукром і дрібкою солі (15-20 хв). Потроху всипайте просіяне борошно й акуратно перемішуйте. Вилийте тісто у форму і випікайте при 170 ° C в промасленій формі 20-25 хвилин.

Корж розріжте на 3 частини. Викладіть торт, змочуючи кожен корж на початку сиропом, а потім мусом. Зверху покрийте весь торт залишившимся мусом. Торт поставте в холодильник на 2-3 години перед подачею.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (25.04.2012)
Переглядів: 923 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Домашні пряники медові
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Ватрушки з грибами
Омлет з сиром
Картопля Шато
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Огірки у виноградному листі
Пиріжки за п'ять хвилин
Тонке тісто для піци
Цибулеві кільця
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua