Інгредієнти:
►4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різна) ►2 ст. л цукру ►1 \ 2 ч.л. солі ►2 ст. л. олії соняшникової ►500 мл. молока (можна гріти, можна і прям з холодильника, пробувалися і так і так результат однаковий) ►Пакет сухих дріжджів 11 гр.
Цей рецепт розрахований на лінивців які і пиріжки люблять і з тістом возитися не хочуть.
Приготування:
Етап 1. Всі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу в пакет і покласти в холодильник на 2 години. ВСЕ! Етап 2. Через дві години ви дістаєте тісто з холодильника, злегка обкачайте в борошні і ліпіть пиріжки з будь-якою начинкою. Тісто м'яке, до рук не прилипає, добре ліпиться та пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів у піци.
bon appetit:)
|