Інгредієнти:
►Мандарини (великі) - 5 шт. ►Цукор - 1,5 склянки ►Вершкове масло - 75 гр. ►Яйця - 1 шт. ►Кефір - 1 стакан ►Борошно - 3 склянки ►Сода ►Сіль
Приготування:
Ретельно розітріть масло, цукор, яйце і в цю суміш влийте склянку кефіру або кислого молока. Додайте мандарини, пропустивши їх через м'ясорубку разом зі шкіркою (насіння видаліть). Додайте трохи солі і розмішайте. Суміш влийте в борошно, збийте, щоб не було грудочок, додайте 1 чайну ложку соди, погашеної в оцті. Ще раз вимішайте і викладіть у форму, змащену маслом і посипану борошном або сухарями. Дати постояти 40 хвилин і випікайте мандариновий торт на середній температурі. Готовий торт змажте кремом і покрийте мастикою. Інший варіант як прикрасити мандариновий торт - за типом пирога: викладіть очищені від шкірки половинки часточок мандаринів на верх торта разом з іншими фруктами (підійде ківі, полуниця, виноград) і залийте готовим апельсиновим желе.
bon appetit:)
|