Інгредієнти:
►0.5 ч. ложки сухих дріжджів ►200 мл. теплої води ►Щіпка цукру ►0.5 ч. ложки солі ►1 ч. ложка оливкової олії ►1.5-2 склянки борошна
Начинка: ►80 гр. печериць ►160 гр. курячого фаршу з філе ►150 гр. сиру ►2 помідори ►3-4 ст. ложки італійського томатного соусу ►Приправа для піци ►1-2 ч. ложки оливкової олії
Приготування:
У миску просіяти склянку борошна, додати дріжджі, перемішати, тонкою цівкою, помішуючи влити воду, розмішати, додати масло, сіль і цукор, додати решту просіяного борошна, замісити еластичне тісто, перекласти в миску змащену олією, накрити плівкою і залишити в теплому місці для підйому хвилин на 45-50. Гриби тонко порізати, сир натерти на тертці, помідори порізати півколами.
Духовку нагріти на 200°С, деко застелити пергаментом, збризкати рослинним маслом. Тісто перекласти на стіл змащений олією, розімнути, руками або качалкою сформувати тонкий корж, перенести на деко.
bon appetit:)
|